Webdesign, Fotografie, PC Hulp

PC Hulp

Misschien kent u het wel. De PC begint raar te doen, er openen schermen die er niet horen te zijn, en u twijfelt eraan of het allemaal nog wel goed gaat. Wellicht heeft een virus uw pc geïnfecteerd.

Om op een veilige manier online te blijven shoppen en uw bankzaken te doen, is het wijsheid om uw pc goed schoon te laten maken, en een goede virusscanner te laten installeren.

Kommas.nl is u bij het oplossen van dit soort problemen graag van dienst.

 

Het verdiend aanbeveling om de laptop of pc bij ons langs te brengen zodat we dit rustig kunnen onderzoeken, software problemen kunnen we eens van langdurige aard zijn om op te lossen en als we op locatie moeten komen hiervoor zullen de kosten aanzienlijk hoger uitvallen. Daarnaast geldt als u het apparaat bij ons langs brengt dan geldt de regel No-cure = No-pay. Met andere woorden als we geen oplossing voor u hebben dan rekenen we ook geen kosten.

LET OP!!! Wij doen geen hardware reparaties meer, dus alleen softwarematige problemen zullen we proberen op te lossen!!! 

We kunnen een laptop of PC niet sneller maken dan dat deze in werkelijkheid is, wel kunnen we onderzoeken of er software op het apparaat staat wat vertraging veroorzaakt.